14 Nisan 2015 Salı

Kıbrıs’ta erken rezervasyon fırsatları hız kesmeden devam ediyor!

HABER MERKEZİ-ARTİN ŞİRİNPINAR






Kıbrıs’ta erken rezervasyon fırsatları hız kesmeden devam ediyor!


Türkiye pazarındaki tüketiciye 2006’dan beri tatil hizmetleri sunan ODEON Tours, 2014 yılı itibarı ile faaliyetlerine OTI Holding’in global tur operatörü markası Coral Travel ile devam ediyor. Coral Travel, Türkiye’nin hemen yanı başında bulunan eğlence cenneti Kıbrıs’ta misafirlerine unutulmaz bir tatil geçirme fırsatı sunuyor.

Yüzde 30’a varan erken rezervasyon indirimlerinin devam ettiği Kıbrıs’ta 4 kal 3 öde, 5 kal 4 öde, 7 kal 6 öde fırsatlarının yanı sıra balayı çiftlerine özel yüzde 15’e varan indirimler de Coral Travel’ın anlaşmalı olduğu otellerde sunulan fırsatlar arasında yer alıyor.

Her köşe başı tarih
Tarih boyunca, Eski Mısır’dan Hitit’e, Finikeliler’den Asurlular’a, Mısır’dan İran Pers’e, Eski Yunan’dan Ptolemiler’e, Roma’dan Bizans’a, Haçlılar’dan Lüzinyan’a, Venedik’ten Osmanlılara kadar pek çok farklı kültürün geçiş noktası olan Kıbrıs, sahip olduğu tarihi miras ile de beklentilerin çok üzerinde bir atmosfer sunuyor. Kıbrıs’ın şirin kenti Girne'de muhteşem manzarası ve tarihi zenginliği ile Bellpaias Manastırı, St. Hilarion Kalesi, Girne Kalesi, Tank ve Mavi Köşk ziyaret edilebilecek en güzel yerler olarak öne çıkıyor. Başkent Lefkoşa'da Selimiye Camisi ve Büyük Han, Magosa'da ise Salamis Harabeleri, Namık Kemal Zindanı, Othello Kalesi ve Güzelyurt'ta Antik Soli Kenti mutlaka görülmesi gereken yerler arasında yer alıyor. 
Doğa turizmini sevenler için de biçilmiş kaftan
Ada orkideleri, endemik bitkileri, Karpaz Milli Parkı’ndaki yabani eşekleri, uçsuz bucaksız kumsalları, Caretta Caretta’ları ve Chelonia Mydos ile doğa harikalarını sevenler için de ideal bir destinasyon olarak öne çıkıyor. Her yıl yumurtlama dönemi olan mayıs ve ağustosta adayı ziyaret eden kaplumbağalar meraklılarına eşsiz fotoğraf kareleri sunuyor. Son yıllarda dalış sporlarıyla ön plana çıkan adada, Girne’nin doğu ve batısında bulunan 20’ye yakın dalış noktalarında ahtapot, murana, rengarenk süngerler ve mercanların yaşamını keşfetmek de mümkün. Kuzey Kıbrıs'ta doğal yapısı hiç bozulmamış olan Karpaz Yarım Adası da mutlaka ziyaret edilmesi gereken yerler arasında görülüyor. Kıbrıs'ın en uç noktası olan Zafer Burnu  Karpaz bölgesinde yer alıyor. Karpaz Milli Parkı’nı ziyaret ederek özgürce yaşayan yabani eşekleri gözlemlemek de adanın sunduğu alternatifler arasında.
Eğlence dolu şehir
Gece hayatı oldukça renkli olan adada şansını denemek isteyenler casinolarda keyif dolu anlar yaşarken, Coral Travel’ın anlaşmalı olduğu otellerde sahne alan birbirinden ünlü sanatçıların programlarıyla da unutamayacakları anlar yaşıyorlar.

Coral Travel &ODEON Tours’dan 100 TL'lik alışverişe 200 bonus mil kazanma fırsatı
TÜRK HAVA YOLLARI’nın avantajlarla dolu özel yolcu programıMiles&Smiles’ın üyeleri, Coral Travel & ODEON Tours’dan gerçekleştirecekleri tüm yurt içi, yurt dışı ve Kıbrıs otel rezervasyonları ile yurt dışı, kültür ve gemi turlarında, her 1 TL harcama karşılığı en az 1 mil kazanırken, Coraltatil.com web sayfasında afişe edilen “Coral Travel Exclusive Otelleri ve turlarında her 1 TL harcama karşılığı 2 mil kazanma şansı yakalıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder